Landgoedpoorten

Wij vinden dat de landgoedpoorten en toegangspoorten die wij maken echt iets toe moeten voegen aan uw woning of tuin. Daarom maken we exclusief maatwerk houten poorten met een minimale dikte van 7 centimeter. De landgoedpoorten van NOESK zijn pas af als deze ook echt staan; en ook dat is vakmanschap. Nadat wij de houten poorten in onze werkplaats speciaal voor u hebben ontworpen moeten deze ook nog geplaatst worden. En het juiste beslag moet gebruikt worden. Kiest u voor zwart gecoat beslag of wilt u uw landgoed poort nog meer uitstraling geven met behulp van gemetselde poeren? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Heeft u liever persoonlijk advies van ons?

Alle modellen bekijken?

Bekijk alle beschikbare modellen op onze overzichtspagina en configureer het model landgoedpoort welke het beste bij uw wensen past. Alle modellen zijn verkrijgbaar in elke gewenste afmeting en opstelling: stel uw perfecte landgoedpoort zelf eenvoudig online samen!

Meer informatie

Uw houten landgoedpoort zelf samenstellen

Onze houten landgoedpoorten worden volledig conform de wensen van de klant op maat gemaakt. Het liefst van het allermooiste hardhout zoals padouk of afrormosia, want alleen het allerbeste kwaliteitshout is goed genoeg. Uw eigen maatwerk landgoedpoort kunt u online eenvoudig zelf helemaal samenstellen in onze configurator. U kunt deze unieke configuratie naar ons doorsturen voor meer informatie, de maatwerkprijs naar uzelf mailen of gewoonweg nóg een landgoedpoort samenstellen, net zolang tot u de perfecte configuratie hebt bereikt.

Stel uw ideale poort samen

Start de configurator